Rapid si sigur cu Dispozitiv de circumcizie CircCurer

1
Dispozitiv de circumcizie

Dispozitiv de circumcizie

Circumcizia este o procedura medicala de indepartare chirurgicala a preputului, pliul retractabil al pielii care acopera capatul penisului. Cel mai des se face din motive religioase, in familiile de musulmani si iudei, insa se poate face si din motive medicale cum ar fi : fimoza, cand preputul este ingust si nu permite decalotarea penisului, balanita (inflamatia frecventa a capului si preputului) sau parafimoza.

Procedura in sine, nu dureaza mult si se realizeaza sub anestezie, recuperarea realizandu-se destul de rapid, in cel putin 10 zile.

In portofoliul nostru de produse, avem un Dispozitiv de circumcizie CircCurer, produs de Langhe Medical ( Jiangxi Langhe Medical Instrument Co., Ltd), o intreprindere de tehnologie avansata, specializata in cercetare si dezvoltare, productie si vanzare de produse medicale urologice, dispozitiv care integreaza circumcizia si anastamoza si care a castigat laude din partea medicilor si pacientilor.

Dispozitivul de circumcizie functioneaza prin aplicarea perfecta a mecanicii, anastamozei, taierii circulare si suturii automate in circumcizie. Este un dispozitiv care economiseste timp, asigurand rezultate postoperatorii excelente atat din punct de vedere estetic cat si a duratei de recuperare, edemul postoperator fiind redus. Avantajele date de acest dispozitiv sunt :

  • procedura standardizata, sigura si usoara

  • timp scurt de operare ( 3-5 minute dupa anestezie)

  • forta de declansare este uniforma, stabila si fara abateri

  • butonul de reglare se poate roti liber, se declanseaza usor

  • sutura este automata, durerea fiind de intensitate usoara

  • declansatorul este precis, cu o singura mana

  • vindecarea este rapida, capsele vor cadea automat

  • rezultatul cosmetic este placut.

  • edemele sunt reduse, sangerarea diminuata si complicatiile reduse de asemenea

Dispozitivul de circumcizie CircCurer este disponibil in 7 modele de dimensiuni diferite, de la nou-nascut la adult, avand circumferintele de : 12,15,18,21,26,30 si 36 de mm.

Acest dispozitiv este recomandat a fi utilizat de catre chirurgi, este de unica folosinta si trebuie tratat ca deseu medical dupa utilizare.

1 thought on “Rapid si sigur cu Dispozitiv de circumcizie CircCurer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *