Cum vei alege cei mai buni ciorapi compresivi?

0
Ciorapi compresivi

Ciorapi compresivi

În acel moment critic, în care trebuie să ne adresăm unui cadru medical, să facem diferite investigații și să ne confruntăm cu diagnosticul, am dori să găsim cea mai bună soluție, o cale cât de simplă se poate pentru a ne îmbunătății situația actuală. Pentru a alege cei mai buni ciorapi compresivi trebuie să ții cont de următoare îndrumări. Noi vă vom fi de ajutor pentru a vă putea decide lângă cei mai buni ciorapi compresivi, atât din perspectivă profesională, cât și din experiențe proprii.
Primul pas care trebuie să îl urmați pentru a reuși să vă achiziționați cei mai buni ciorapi compresivi este să vă consultați cu medicul dumneavoastră de specialitate, fie medic chirurg, chirurg-vascular, flebolog, dermatolog sau chiar cardiolog. Medicul de specialitate vă va informa și vă va ajuta în legătură cu alegerea gradului de compresie potrivit cerințelor.
Asemenea importanței gradului de compresie este foarte important să alegeți și mărimea corespunzătoare. Nu corespunde mărimea piciorului de la încălțăminte, chiar nici mărimea ciorapilor obișnuiți nu ne pot fi de ajutor. Pentru a alege cei mai buni ciorapi compresivi, mărimea potrivită va fi aleasă după circumferința gleznei, circumferința gambei și circumferința coapsei măsurate în centimetri.

Următorul pas care ne așteaptă pentru a achiziționa cei mai buni ciorapi comprevi este lungimea lor. Lungimea ciorapilor compresivi variază. Putem alege ciorapi compresivi până la genunchi (AD), există și ciorapi compresivi până la coapsă (AG), dar mai mult de atât, inclusiv ciorapi compresivi cu chilot (AM). Există caz în care pentru noi cei mai buni ciorapi compresivi sunt cei de lungimea unui singur picior ( monocolant).
Pentru a păstra cei mai buni ciorapi compresivi în calitatea lor originală este recomandat să nu îi spălați în mașina de spălat, și să nu îi centrifugați.
Dacă respectați acești pași, garantat veți reuși să vă achiziționați cei mai buni ciorapi medicinali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *