O asigurare pentru atunci când nu e momentul…

1
O asigurare

Un drum cu mașina către o destinație în străinătate poate fi o opțiune excelentă în multe situații, mai ales dacă vă place în mod deosebit experiența condusului.
Plecarea într-un concediu nu implică doar odihna pe plajă ori pe terasă, la destinație, ci și o serie de alergături pentru a face pregătirile corespunzătoare: rezervări, cumpărături, bagaje. Poate nu ne aventurăm într-o afirmație prea riscantă dacă presupunem că pentru mulți dintre noi nu aceasta este etapa preferată a concediului, dar trecem prin această etapă cu grijă pentru a ne asigura că vom avea parte de tot confortul pe care îl asociem în mod obișnuit cu căminul nostru.

Adevărul este că, din aceeași categorie cu pregătirile de călătorie face parte și demersul pentru a obține o asigurare de călătorie. Poate că în tumultul tuturor acestor pregătiri ajungem chiar să ne punem întrebarea oarecum nonșalant: „Eh, oricum la ce mi-ar putea folosi o asigurare de călătorie?” Ei bine, lucururile stau în felul următor. O asigurare de călătorie vă poate fi de mare ajutor când vă aflați în străinătate și programul v-a fost dat peste cap de o problemă medicală sau de anularea unui zbor. Însă, dacă doriți să călătoriți cu mașina, o astfel de asigurare de călătorie vă poate facilita inclusiv asistența rutieră care ne prinde atât de bine atunci când dăm de o problemă în trafic. Din păcate, adevărul este că, automobilul nostru nu are cunoștință și nici nu va ține cont de programul nostru, dacă e să se strice.

Așa că, dacă șofați peste hotare de ce nu ați beneficia de liniștea că automobilul dumneavoastră poate fi reparat la fața locului sau remorcat într-un service din apropiere, ori chiar repatriat. Consultați site-ul AXA pentru a găsi mai multe detalii despre cum vă putem ajuta, iar pentru orice detalii suplimentare apelați la echipa noastră cu încredere!

1 thought on “O asigurare pentru atunci când nu e momentul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *